Wat bied ik jou?

Ik help jou om jezelf volledig te leren kennen en accepteren.

Ik bied jou een spiegel zodat jij jezelf echt kan aankijken.

Ik help jou om vrouw te kunnen blijven in een mannelijke wereld.

Ik leer jou om vanuit compassie en nieuwsgierigheid jou leven te lijden.

Ik leer jou om ware geluk te ontvangen door in je vrouwelijke kracht te gaan staan.

Ik begeleid jou naar de echte versie van jezelf, zonder pleasen of jezelf anders voor te hoeven doen.

Ik bied jou een compleet pakket waarin lichaam, geest en brein geprikkeld worden in de juiste richting.

Dit is een half jaar traject waarin we nauw samenwerken en jou leven sky high laten gaan!

Alles dat je nodig hebt om nu eindelijk de echte jij te ontmoeten!

Wat je krijgt:

6 fysieke 1:1 sessies.

Volledig afgestemd op wat jij nodig hebt! Waarin ik werk met de beste healing en -coachingstechnieken. 

Waarvan 2 transformerende, helende dagen

twee dagen van een volledige dag waar je ego een stap opzij zet zodat we er helder langs kunnen kijken.

Mentorship

gedurende dit half jaar exclusief voor jou bereikbaar via whatsapp voor vragen en uitdagingen.

Wat is de investering?

Jouw investering voor dit complete half jaartraject is

3000,- euro  

Overtuigd? Klik hier voor een gratis matchcall!

Meer weten? Lees hieronder verder.

Wat gaan we doen?

We gaan met jou energie werken, jouw licht en donker!

Ik ga je leren hoe beiden er mogen zijn! En laat jouw daarmee eindelijk zakken in de echte jij! De echte jij die met een reden op deze aardbodem is en het leven weer wil rocken!

Waar je vroeger de illusie had, dat je dunner, mooier, slimmer, interessanter of succesvoller moest zijn om aandacht en liefde te krijgen en ertoe te doen in deze wereld, wordt vaak hetzelfde loepje gemaakt op het spirituele pad. Je gaat met jezelf aan de slag met of zonder hulp en je laat je ego weer hetzelfde trucje opvoeren.

Je ego laat je geloven, dat pas wanneer jij geen onzekerheid, pijn, jaloezie schuld, schaamte, twijfel, trauma’s of triggers meer ondervindt, je pas goed genoeg bent of je gelukkig kan voelen of klaar bent om te doen wat je wilt doen.

Uiteraard laat ik dat niet gebeuren. Het is complete onzin, trap hier niet in! Je hoeft jezelf niet te fixen, je bent niet kapot! We hebben allemaal van alles meegemaakt dat ons gevormd heeft tot wie we nu zijn en dat is oké.

Het is tijd om je schaduwwerk te doen en stapje voor stapje te zien en voelen wat er in Jouw Wondere Binnenwereld gebeurt. Waarna je uiteindelijk gaat ervaren dat je altijd al goed genoeg ben geweest en altijd zult zijn! En dit tot in het diepste van je hart zult ervaren! En je raad het al, dit ga je uitstralen in je dagelijkse leven! En TADAAH droomleven! Alles veranderd wanneer jij bereid bent jezelf weer te vinden!

Zonder licht geen donker en zonder donker geen licht!

Door je schaduw te kunnen integreren wordt er ruimte gecreëerd voor transformatie en heling!

Met mijn eigen ervaringen, het aanzetten van jou Kundalini energie (jou eigen levensenergie), het mediumschap, Sjamanistisch werk, werken met je vrouwelijke energie middels o.a. yoni steaming, systemisch werk, – energetische en cuppingmassage technieken en meer, help ik je terug en voor altijd naar de echte jij, die krachtige vrouw die de wereld niet ontnomen mag worden!

Leer nog meer over jezelf op mijn instagrampagina.

Dit vonden zij van werken met mij

Imke (28) - Radio

”Milou heeft mij goed voorbereid op wat we gingen doen en wat ik kon verwachten! Ik merkte dat er sowieso veel tijd en aandacht was gedurende de hele sessie. Ik werd erg warm ontvangen en voelde mij heel erg welkom.”

Melissa (28) - manager

”Allereerst wil ik je nogmaals zeggen dat je een hele fijne en veilige energie hebt, en een mooi mens bent. Zoals ik vertelde ben ik nooit gelijk open als ik iemand niet ken. Maar het voelde heel vertrouwd en oké om dit wel te doen. Toen ik in de auto stapte en op de klok keek dacht ik oké ik heb echt veel verteld en dingen gedeeld die ik niet snel deel. Ik vind het fijn hoe je een luisterend oor was, dankjewel daarvoor!”

Cindy (37) - hulpverlening

”Milou had me uitgebreid geïnformeerd op voorhand. Milou moedigde me aan om naar mijn lichaam te luisteren en het zonder géne te volgen. En in haar veilige bedding lukte dat ook.

Milou heeft een fijne, zachte liefdevolle en professionele begeleiding en helemaal afgestemd op mijn energie. Ik heb mezelf helemaal veilig gevoeld tijdens de sessie!

Ik zou het een 10 geven, helemaal fantastisch! Nogmaals bedankt!”

Isabella (55) - horeca ondernmer

” Milou is een warme begripvolle vrouw die naadloos aanvoelt wat je nodig hebt. Ze luistert echt naar je maar daarbij voelt ze wat mijn lichaam en ziel willen vertellen. Soms legt ze feilloos haar vinger op de pijnlijke plek. Milou begeleidt je op een liefdevolle maar duidelijke manier, zodat je met haar een diepe duik kunt maken in jouw binnenwereld.”