Dit vonden zij van werken met mij

Melissa (32) - manager

”Allereerst wil ik je nogmaals zeggen dat je een hele fijne en veilige energie hebt, en een mooi mens bent. Zoals ik vertelde ben ik nooit gelijk open als ik iemand niet ken. Maar het voelde heel vertrouwd en oké om dit wel te doen. Toen ik in de auto stapte en op de klok keek dacht ik oké ik heb echt veel verteld en dingen gedeeld die ik niet snel deel. Ik vind het fijn hoe je een luisterend oor was, dankjewel daarvoor!

Vannacht werd een seintje mij duidelijk, die ik al een paar keer eerder gezien heb afgelopen week. Eén groene slang. Wanneer ik dit opzoek en zie dat de betekenis hiervan; transformatie, wedergeboorte, genezing, Spiritueel ontwaken en verlichting is. Valt het allemaal op zijn plek. Heel bijzonder.

Ik voel me ook anders. Alles lijkt te stromen en het voelt alsof ik steeds dichter bij mezelf kom.

Dat wat ik vertelde over mijn lijf, hoe ik het zag veranderen, of dit daadwerkelijk zo is of misschien al deels aan het veranderen was. Ik zie het met andere ogen, dat is een ding dat zeker is.

Mijn afspraak bij de fysio heb ik van de week afgezegd. Het voelde voor mij niet oké om te gaan en mezelf te pijnigen met een massage om alles los te maken. Ik merk dat ik veel meer voel: wat voelt goed voor mij en heb ik hier behoefte aan, of doe ik dit omdat ik dit eerder ook altijd deed? Veel meer liefde en compassie voor mezelf.

En dit voelt nu al als een heel groot cadeau!

Heel erg bedankt!”

Karin (38) - project manager

” Ik ben zo blij dat ik voor het 1:1 traject heb gekozen. Wist in het begin niet goed van mezelf wat ik kon verwachten, maar wat was dit een geweldige reis, fantastische

ervaring en zo verhelderend. Dit had ik zelf nooit alleen kunnen volbrengen zonder

Milou en haar hele fijne begeleiding. De sessie gaf me heel veel inzichten, maar ook heel veel bevestiging die je diep van binnen weet maar niet durft te geloven of aan te kijken. Het was een ervaring voor mij als kijken naar vuurwerk op nieuwsjaarsdag.

Enorm dankbaar voor de veilige omgeving die Milou wist te creëren en haar begeleiding.”

 

Cindy (37) - hulpverlening

” Ik heb ervaren dat ik rustig vanuit mind in mijn lichaam begeleid werd. Al gauw werd mijn buikgebied gevoeliger en ging daar mijn aandacht naartoe. Milou, mijn vertrouwen in haar (en in mijzelf) én de muziek maakten dat ik dieper in dat gevoel kon zakken. Eenmaal in de kern daarvan bleek het diep en oud verdriet te zijn…ik heb middels huilen heerlijk los kunnen laten. Na de intense huilbui begon mijn lichaam te schokken…Milou vertelde me dat dit trauma was wat loskwam. En dit voelde juist en goed zo. Het uur voelde uiteindelijk als véél korter in tijd! Maar het werk dat was gedaan in mijn systeem was zó waardevol en voelbaar. Milou is een heerlijk warm en vertrouwd anker in dit alles geweest en ik ben haar dan ook echt dankbaar.

Er is weer een laagje oud verdriet aangeraakt en verwerkt…verdriet dat voor mijn gevoel veel verder ging dan alleen dit leven.

Er is letterlijk meer ruimte in mijn buik/bekken gebied ontstaan…meer ontspanning.

Milou had me uitgebreid geïnformeerd op voorhand. Milou moedigde me aan om naar mijn lichaam te luisteren en het zonder géne te volgen. En in haar veilige bedding lukte dat ook.

Milou heeft een fijne, zachte liefdevolle en professionele begeleiding en helemaal afgestemd op mijn energie. Ik heb mezelf helemaal veilig gevoeld tijdens de sessie!

Ik zou het een 10 geven, helemaal fantastisch! Nogmaals bedankt!”

Imke (28) - radio

”Ik heb heel erg veel verdriet ervaren, ik kreeg heel erg het gevoel en verlangen om getroost te worden. Ook leek het erop dat ik het verdriet van een ander kon voelen. Hierdoor leken bepaalde dingen heel erg op zijn plek te vallen. Ook kwamen er veel herinneringen en gevoelens van vroeger weer heel duidelijk naar voren.

Ik merk dat ik een aantal dagen heel erg lekker in mijn vel zat, en ook leek het erop dat ik wat eye openers kreeg.

Direct na de sessie en een aantal dagen erna voelde ik wel heel sterk het gevoel van dankbaarheid. Ook heb ik het gevoel dat er een stukje heling heeft plaatsgevonden.

Ik ervaar nu meer innerlijke rust en zelfliefde!”

Isabella (57) - horeca ondernemer

Ik heb bij Milou het traject gevolgd en  het was magisch. De eerst sessie was gelijk een openbaring ik zat echt niet lekker in mijn vel. Ik liep vast op meerderen vlakken. Werk, privé, lichamelijk, psychisch en spiritueel.  Ik gaf het leven een 2 soms voelde het leven aan als een -2. Na de eerste sessie zat ik  al gelijk lekkerder in mijn vel. Tijdens de tweede sessie voelde we beiden dat deze sessie speciaal is, alsof er iets heiligs plaats vond. Er is zoveel gebeurd zoveel shit opgeruimd, en het mooiste ervan is, ik hoef het niet te snappen of te begrijpen het voelen en erkennen van het gevoel was genoeg.

Tijdens de derde sessie ben ik meer in mijn lichaam gekomen. Voor het eerst een soort yin yoga op de massage tafel gedaan het ging diep maar was niet beangstigend.

Voor mij is het kundalini traject echt life changing geweest.

Ik heb vele therapieën gevolgd maar dit traject is by far die het diepst en gemakkelijkste ging.

Milou is een warme begripvolle vrouw die naadloos aanvoelt wat je nodig hebt. Ze luistert echt naar je maar daarbij voelt ze wat mijn lichaam en ziel willen vertellen. Soms legt ze feilloos haar vinger op de pijnlijke plek. Milou begeleidt je op een liefdevolle maar duidelijke manier, zodat je met haar een diepe duik kunt maken in jouw binnenwereld. Want echt het is je eigen wondere binnen wereld waar alles al heel en compleet is. En waar alle wijsheid ligt opgeslagen. Ze begeleidt je aan de hand naar binnen. Maar je moet het zelf aan gaan. Maar de mooie krachtige energie van Milou staat aan je zijde om je te begeleiden. Dit is niet het einde van mijn traject. Je zou het een nieuw begin kunnen noemen. A new lease on life, the next chapter but things have changed and I can feel it’s not a quick fix it changed something at the core of my being.  Ik geef het leven nu een 8+ maar ik weet dat als ik ooit weer vast kom te zitten ik niet eerst rock bottom hoef te raken maar ik Milou kan contacten en we weer aan slag gaan.

Het ga je goed mooi mens. It been quitte a journey and it was my pleasure to do it with you.  Thank you from the bottom of my heart. Lots of Dutch love yours sincerely Isabella.”

Sandy (34) - trauma therapeut

“Prachtige sessies bij Milou mogen ontvangen, ik voel me niet snel, vrijwel nooit veilig. En toch vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik een zachte gedragenheid. Een warm welkom. Het gaf me rust en het vertrouwen om te zakken in mijn lijf.

Milou begeleidde me mijn binnenwereld in. Dankzij Milou haar afgestemde zijn voelde ik de ruimte om zelf te onderzoeken in mijn lichaam. Diepe heftige stukken werden pijnlijk zichtbaar. Dit was intens, maar het was precies wat ik aankon. Ik kon erbij zijn zonder erin te ‘verdrinken’/.

Het gaf me helderheid. Er kwamen dingen samen en puzzelstukjes vielen in elkaar, waardoor ik bepaalde dingen ineens vanuit een ander perspectief kon zien en voelen. Ook kon ik woorden uitspreken die nog nooit eerder gezegd waren.

Ik ben onder de indruk van Milou haar diepte. Je kunt maar zo diepgaan bij de ander als dat je zelf bent geweest. En ik voelde op diepere lagen dat ze mij echt kon dragen. Puur door haar zijn.

Woorden doen tekort aan een ervaring als deze. Ik gun het iedereen om op deze diepte te mogen zijn, samen met iemand als Milou, die echt met je meevoelt, zodat je (misschien wel voor het eerst) niet alleen bent in je eigen donker.

Dankjewel lieve Milou”

Ellen (33) - body mind reset coach

“Ervaring retreatdag:

Mee gaan in jouw flow en behoeftes, EN jezelf gedragen voelen, dat is wat deze dames neerzetten. Ze geven je de ruimte om mee te gaan wat voor JOU op dat moment nodig en goed is (binnen en buiten). Maar zijn daarbij ook constant in verbinding. En voelen mee, waardoor ik mij veilig en gedragen voelde.

Vanuit rust en vertraging gaven ze ruimte aan wat voor jou zichtbaar mocht worden. Ieder met hun eigen kracht.

Heel dankbaar voor deze dag. En ik zou deze iedereen aanraden als je meer helderheid wilt over o.a. familieopstellingen in een intieme en veilige setting.

Heel erg bedankt ladies!”

Sandy (34) - trauma therapeut

“Sandy, ervaring innerlijke reis:

Ik voelde me gedragen en gesteund tijdens mijn reis. Veilig zelfs. Iets wat ik niet snel voel en wat voor mij eerder uitzondering is dan ‘normaal’.

Het medicijn en Milou haar liefdevolle aanwezigheid versterkte dit gevoel enorm. Met haar hart geopend voelde ze waar ik zat in mijn proces en zag ze me.

Dit alleen al: een hele dag in een veilige space vol liefde zijn en helemaal welkom in alles wat ik voelde, ervaarde en in al mijn kwetsbaarheid.
Het ging immens diep, het was veel, maar ik heb geen moment gevoeld of gedacht dat ik (of zij) het niet aankon. Het voelde zo kloppend. Mijn lichaam deed het en Milou volgde de wijsheid van mijn lijf. Alsof ik in het hier – en nu, een baken van liefde en licht bij me had, zij die mijn hand vast hield en daar waar ik mijn donker in ging, ik het niet weer alleen hoefde te doen, maar terug kon naar de pijn en diepe heling kon ontvangen, waar mijn lijf al zo lang naar snakte. Alsof ik voor 10 jaar in 1 dag aan therapie ontving. Daar waar het medicijn stopte, werkte de heling door (en nog steeds). Ik ben weer een stukje dichterbij mezelf mogen komen en ik ga zeker vaker bij Milou terug komen.

Dankbaar!”

Dunja (40) - sport

“Ik “ken” Milou al een tijdje en heb zelfs haar bedrijf geboren zien worden. Ik weet nog goed dat ik tegen haar zei: wat ontzettend gaaf, ik denk dat je een hoop vrouwen kan helpen! Ik zal het delen in mijn netwerk…maar vanaf dat moment wist ik stiekem al dat dit misschien voor mijzelf heel waardevol zou kunnen zijn.

JA gezegd op een traject met Milou en daar heb ik geen spijt van gehad.

Tijdens de sessies van Milou gebeurde er een hoop, niet alleen tijdens maar ook daarna bleef er van alles gebeuren en gelukkig was ze daar ook aan de zijlijn bij, een ware cheerleader en dat voelde heel fijn!

Soms voelde het als een achtbaan waar ik was ingestapt maar aan de andere kant was het niet iets nieuws waar ik achter kwam, het zat allemaal al in mij en Milou heeft geholpen om weer bij dat stuk te komen. Heel waardevol en soms ook confronterend.

Ik heb de sessies met Milou als heel fijn ervaren. Milou voelde goed aan wat ik nodig had, voor mij hadden er nog wel wat sessies achteraan gemogen, miste echt mijn moment met haar op de vrijdagen (of gewoon dat moment dat je lekker hebt voor jezelf met jezelf en Milou in dit geval).

Kortom, veel leermomenten en mooie inzichten. Waar je ook staat of hoe het ook met je gaat is het niet verkeerd om dit jezelf eens kado te geven.”

Lieke (40) - onderwijs

“Ik ben de laatste dagen erg moe maar ik voel dat er een rust over me is gekomen. Als er iets gebeurt, kon ik eerst altijd meteen in emotie schieten en vanuit daar reageren. Nu laat ik de emoties eerst voor wat het is en kan ik meer vanuit een volwassen Lieke reageren. Ik voel de emoties nog wel erg in mijn buik, maar heb er meer controle over ofzo. Het voelt fijn!”

Lisa (45) - marketing strateeg

‘’ Milou is een lieve en wijze vrouw! Ik mocht bij haar zijn met wat er was en dat was goed, het voelde goed. Ik voel me in mijn waarde gelaten, geen mening, open voor wie je bent.

Ze heeft me bewuster gemaakt en aan het denken gezet, nieuwe inzichten gegeven.

Op een bijzondere manier heeft ze me laten voelen wat er nog diep verscholen zat en wat er ook mocht zijn.

Ik gun dit iedereen, een mooi cadeau aan jezelf!”

Francis (31) - zorg

”Via via kwam ik weer in contact met Milou. Tijdens het weerzien kwam ik erachter wat Milou haar passie is en dat matchte met mijn doelen.

Nadat ik erover na had gedacht, heb ik Milou gevraagd of zij mij kon helpen om sterker in mijn schoenen te staan en mijzelf weer meer terug te vinden.

Tijdens de sessies van Milou gebeurde er veel, maar vooral daarna ebte alles nog door. Ene keer positief en fijn & andere keer leermomenten en vond ik het een uitdaging. Maar uit elk moment haalde ik lessen die ik had geleerd van Milou en kon ik ze toepassen in de praktijk. Meteen uit mijn comfort zone en leren!

In korte tijd is er ontzettend veel gebeurd en heb ik veel geleerd, dit voelt voor mij als een nieuw begin om zo stapsgewijs mijn doel te bereiken. Ik ben echt al zover gekomen dankzij Milou en daar ben ik haar zeker dankbaar voor!

Ik heb de sessies met Milou heel positief ervaren. Alles ging op mijn tempo, wat gaf mijn lichaam aan en wat had ik nodig? Milou kon hier perfect op inspelen en dat was precies wat ik nodig had. Op elke vraag die in mij opkwam, kwam precies het perfecte antwoord wat ik nodig had. Of Milou leerde het mij zelf inzien.

Je wordt in de sessies soms geconfronteerd met bepaalde dingen over jezelf, maar dit gebeurd liefdevol en op een rustige manier dat ik het sneller op kon pakken en er mee aan de slag ging. Daardoor ging alles ook sneller en toch stap voor stap!

Iedereen is het waard om een betere versie te worden van zichzelf en dichterbij zichzelf te komen. Ook als het goed met je gaat is dit echt fijn!”

Kim (34) - sensuel coach

”Mijn intentie voor een kundalini sessie bij Milou was meer innerlijke ruimte en voeling met mijn levensenergie na een break up die me flink uit mijn comfort zone gehaald had. Ik voelde een diepe wens en roep om mijn innerlijke energie te zuiveren en voelen.

Wat was je startpunt? Mijn startpunt was vooral nieuwsgierigheid en veel openheid. Ik had al eerder een groepssessie gedaan met kundalini energie maar wilde graag een 1-1 ervaren. En tijdens de sessie voelde ik dat mijn hartenergie niet stroomde, niet toevallig, maar het was zo’n zalving van mijn mooie hart dat er door de begeleiding van Milou zoveel ruimte en liefde vrijkwam voor mezelf.

Tijdens de onwijs fijne sessie kwam er veel los… zoveel dat ik het niet meer allemaal kan omschrijven. Maar wat het meeste bij is gebleven is dat mijn innerlijke vuur moeiteloos het ijs rondom mijn hart smolt… en die moeiteloosheid draag ik nu een week later nog steeds bij me. Dat inzicht ben ik rijker en gaat nooit meer weg!! Daarnaast heb ik mezelf met nieuwe ogen gezien en gehoord en via al mijn zintuigen een diepe release mogen ervaren!”

 

Floor (40) - Juriaans en balance coach

”Ik kwam aan op een prachtige plek met een prettige sfeer en vanaf de eerste minuut voelde het helemaal goed.

Milou heeft eerst alles rustig en helder uitgelegd. Ontspannen en vol vertrouwen leverde ik mij daarna over aan wat er komen ging.
Vervolgens heb ik een hele bijzondere innerlijke reis kunnen maken. Dit alles door de prettige, zachte, veilige begeleiding van Milou!

Ik vond het heel speciaal om mee te maken. In de weken erna heb ik nog regelmatig nagenoten van deze fantastische verrassing.

Laat de Kundalini maar stromen! Go with the flow!

Na de sessie kwam ik heel erg in de actie modus. Daarbij werd ik ook creatief en heb veel zitten tekenen.”

Breg (33) - Hulpverlening

“Ik heb 5 sessies bij Milou mogen volgen. Ik heb me totaal veilig en gezien gevoeld. Ik was al jaren zoekende naar iets wat me een laagje dieper kon brengen. Ik had sluimerende vragen, zoals waarom kan ik me niet echt goed ontspannen? Waarom maak ik me altijd zorgen of ik wel goed genoeg ben? Ik had er last van.
Milou haalde me eindelijk uit mijn hoofd. Ik had zo´n behoefte aan niet alleen maar praten, analyseren en lezen, ik wist dat ik moest gaan voelen. Milou had hele bijzondere en verrassende oefeningen, totaal afgestemd wat op dat moment nodig was. Het was spannend en confronterend maar het bracht me precies waar ik al zo lang naar verlang; gewoon, mezelf kunnen zijn en beseffen dat ik precies goed ben!! Mijn man zei laatst: ´je hebt echt iets gevonden wat je heeft geholpen, je bent zo relaxed geworden!´.”

Ben je er echt klaar mee en wil je het anders?

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag dan hieronder een matchcall aan

Klik op de button, vul het contactformulier in en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.